Pizza Menu
Pizzę przygotowujemy w stylu włoskim, na cienkim cieście ale z puszystymi brzegami. Ma około 30 - 33 cm średnicy i jest to idealna wielkość dla jednej lub dwóch osób. Jeśli chcesz się podzielić z innymi za każdy kolejny talerz (ponad dwa), doliczymy wartość dodatkowej zastawy. A jeżeli chcesz podzielić pizzę na dwie różne przyjmiemy cenę droższej. Pudełko na wynos +2,-
margeritta
– sos pomidorowy, ser 30,-
funghi
– sos pomidorowy, ser, pieczarki 32,-
cotto
– sos pomidorowy, ser, szynka cotto 34,-
capriciosa
– sos pomidorowy, ser, szynka cotto, pieczarki, karczochy 36,-
vegetarian
– sos pomidorowy, ser, pieczarki, grillowane czerwona i zielona papryka, grillowana cukinia, czerwona cebula,, rukola 37,-
vege dynia & cukinia
– sos pomidorowy, ser, cukinia, pestki dyni i zielona papryka, czerwona cebula 36,-
peperoni
– sos pomidorowy, ser, pikantne salami (lub spianata piccante), papryczki jalapeno, czerwona cebula 37,-
quattro formaggi
– sos pomidorowy, sery cztery (w tym jeden z Sudetów) 36,-
napoli
– sos pomidorowy, ser, salami napoli, płatki zielonej papryki oraz czerwona cebula 36,-
prosciutto
- sos pomidorowy, ser, szynka dojrzewająca, pomidory koktajlowe, rukola 37,